Muffinki dyniowe podwójnie imbirowe ze słodkimi kandyzowanymi orzechami pekan
Muffinki dyniowe podwójnie imbirowe ze słodkimi kandyzowanymi orzechami pekan to bezmleczne i wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 33 i kosztuje 41 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, cukier granulowany, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Pumkin-pomarańczowe muffinki z orzechami pekan, kandyzowanym imbirem i rodzynkami, Ciasto Dyniowe Z Kandyzowanymi Orzechami Pekan, oraz Budyń dyniowy z kandyzowanymi orzechami pekan.
Instrukcje
Piekarnik do 177°. linia 15x10x1-calowy patelni z gotowania pergaminem. Spryskaj regularne kubki muffin sprayem do gotowania.
W średniej misce, wrzucić pekan z białkiem jajka, aż dobrze pokryte.
Dodać 3 łyżki cukru granulowanego, 2 łyżeczki mielonego imbiru i sól koszerną; wrzucić do powlekania.
Rozprowadzić w jednej warstwie na patelni wyłożonej pergaminem.
Piec 10 do 12 minut, mieszając raz, aż złoty kolor. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut. Grubo posiekać; odstawić.
W dużej misce, beat dyni, jajka, olej, woda, 2 1/2 szklanki cukru granulowanego i wanilii z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości. Wymieszaj mąkę, cynamon, sodę oczyszczoną, sól, 1 łyżeczkę mielonego imbiru i gałkę muszkatołową. Wymieszać z krystalizowanym imbirem. Napełnij kubki muffin 3/4 pełne. Wierzch każdej filiżanki muffinki z 2 łyżeczkami kandyzowanych orzechów pekan.
Piec 23 do 25 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić 5 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego.