Muffinki Czekoladowo - Orzechowe
Chocolate Chocolate Chip Nut Muffins może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ekstrakt z wanilii, półsłodkie chipsy czekoladowe, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Eggless Chocolate Chocolate Chip Muffins / Double chocolate muffins, Czekoladowe babeczki czekoladowe z Nutellą, oraz Czekoladowo - Czekoladowe Babeczki Wiśniowe # BrunchWeek.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smaruj kubki na muffinki lub linię papierowymi wkładkami do muffinek.
W średniej misce przesiać mąkę, kakao, cukier, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. W dużej misce wymieszać mleko, jajko, olej i wanilię.
Wymieszać suche składniki do dużej miski; beat dobrze.
Dodać czekoladowe chipsy i orzechy włoskie, dobrze wymieszać.
Napełnij kubki muffin 3/4 pełne. Pokrój migdały na czubki nie upieczonych babeczek.
Piec przez 20 do 25 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.