Bezglutenowe bananowe babeczki czekoladowe mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji posiłków porannych. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz gumę ksantanową, mąkę sorgo, banany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Muffinki Bezglutenowe Chocolate Chip Banana Nut, Bezglutenowe Bananowe Czekoladowe Muffiny Cappuccino, oraz Wilgotne Bezglutenowe Muffinki Czekoladowo - Bananowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 177°.Spray 16 regularnych filiżanek muffin z gotowania sprayu (bez mąki).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
W małej misce wymieszać mąki, gumę ksantanową, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól trzepaczką; odstawić. W średniej misce, ubić jajka, olej, mleko, banany, brązowy cukier i wanilia z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane. Stopniowo dodawać mieszankę mąki, ubijając aż do dobrze wymieszanego. Wymieszać z czekoladą. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin, wypełniając każdy około trzech czwartych pełne.