Muffinki angielskie z masłem Boczkowym

Muffinki angielskie z masłem Boczkowym
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 286 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz paski boczku, do 6 babeczek, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffinki Angielskie Z Masłem Boczkowym, Muffinki Angielskie Z Bekonem I Serem, oraz Pełnoziarniste angielskie muffinki z truskawkami, masłem orzechowym, masłem Nutella dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, połączyć masło i musztardę; wymieszać z boczkiem. Babeczki angielskie tostować, posmarować masłem boczkowym. Przechowywać w lodówce resztki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
½ łyżeczki Soli½ łyżeczki Soli
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn