Muffinki Ajerkoniak
Babeczki ajerkoniakowe to bez nabiału poranny posiłek. Ten przepis zawiera 16 porcji z 225 kalorii, 4G białka, oraz 10g tłuszczu każdy. Za 27 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka mąki, oleju canolan, jajka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 115 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffinki Ajerkoniak, Muffinki Ajerkoniak, oraz Muffinki Ajerkoniak dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze pięć składników. W innej misce wymieszaj jajko, ajerkoniak i olej; mieszaj z suchymi składnikami tylko do zwilżenia. Złożyć rodzynki i orzechy pekan. Napełnij natłuszczone lub wyłożone papierem kubki na muffinki do dwóch trzecich.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do momentu, gdy wykałaczka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 5 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty.