Muffinki żurawinowo-jabłkowe to bezmleczne i wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Mieszanka mąki, proszek do pieczenia, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Muffinki Jabłkowo-Żurawinowe, Muffinki Jabłkowo-Żurawinowe, oraz Muffinki Z Dyni Żurawinowo-Jabłkowe.
Instrukcje
1
W misce połączyć jabłka i cukier; odstawić na 10 minut.
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać żurawinę, marchew, orzechy, jajka i olej; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, cynamon, kolendra w razie potrzeby i sól; mieszać do mieszaniny jabłek tylko do zwilżenia. Napełnij papierowe kubki muffinowe dwie trzecie pełne.