Muffin kukurydziany z trzciny cukrowej
Muffin kukurydziany Cane Pole wymaga około 26 minut od początku do końca. Za 50 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 6 g białka i 13 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 osobom. Udaj się do sklepu i kup paluszki precli, szczypiorek, krakersy i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 22%. Ten wynik nie jest aż tak imponujący. Podobne przepisy obejmują Muffin kukurydziany, May Pole Punch i Churros z muffinem kukurydzianym.
Instrukcje
Przygotuj ciasto na chleb kukurydziany zgodnie z instrukcją na opakowaniu muffinów; dodać ser cheddar, jalapeno i posiekany szczypiorek.
Napełnij natłuszczonymi foremkami na muffiny do trzech czwartych wysokości.
Piec w temperaturze 400° przez 13-16 minut lub do złotego koloru. Studzimy przez 5 minut, a następnie wyjmujemy z formy na kratkę, aby całkowicie ostygły.
W przypadku wędki przywiąż jeden koniec kawałka szczypiorku do każdego paluszka precli, a drugi koniec do krakersa rybnego.
Posmaruj wierzch muffinów serkiem śmietankowym. W każdą muffinkę włóż wędkę.
Ułożyć na półmisku do serwowania.
Na talerzu posyp pozostałymi krakersami rybnymi.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Muffiny kukurydziane można łączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci połączyć wino z południowymi potrawami. Przyjazny dla żywności riesling lub białe wino musujące będzie pasować do wielu smażonych potraw, a zinfandel świetnie komponuje się z daniami z grilla. Barefoot Bubbly Extra Dry z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Barefoot Bubble Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferuje aromaty dojrzałego jabłka uzupełnione nutami cytrusów. Tostowe smaki uzupełniają kremowe, trwałe wykończenie. Najlepiej smakuje schłodzone (36-40°F). To musujące wino jest doskonale zrównoważone wieloma warstwami owoców, które zachwycają podniebienie.