Mrożony Krem Z Mango
Mrożony krem z Mango może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 168 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka serka śmietankowego, miąższ mango), cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 21%. Podobne przepisy to Mrożone ciasta z kremem Mango, Mrożone Ciasta Z Kremem Kokosowym Z Mango (Wegańskie), oraz Mrożona Margarita Z Mango.
Instrukcje
W dużej misce z mikserem, ubić ser i cukier, aż dobrze wymieszane.
Dodaj ubitą polewę, w dollops, ubijając, aby połączyć. Delikatnie ubić mango do wymieszania.
Wlać mieszaninę mango do rondla o wymiarach 10 na 15 cali. Zamrażać do uzyskania jędrności, co najmniej 3 godziny lub przez noc. Po zamrożeniu podawać lub owijać hermetycznie i zamrażać do 1 tygodnia.
Aby służyć, pokroić w diamenty lub prostokąty i podnieść szeroką łopatką.
Dekoruj plastrami mango i pistacjami.