Mrożony Jogurt Truskawkowy
Mrożony jogurt truskawkowy wymaga z grubsza 3 godziny i 10 minut od początku do końca. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten poranny posiłek ma 174 kalorie, 5G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz pół na pół, jogurt, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 11 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Spróbuj Jogurt mrożony truskawkowy (z jogurtem greckim), Jogurt Mrożony Truskawkowy, oraz Jogurt Mrożony Truskawkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze umieścić truskawki, cukier, ekstrakt waniliowy i pół na pół; puree, aż będzie gładkie.
Dodać jogurt i pulsować aż do połączenia.
Wlać mieszaninę do maszyny do lodów i zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta.
Przełóż połowę lodów do jedno-lub dwuwarstwowego plastikowego pojemnika z pokrywką. Przykryj powierzchnię folią i uszczelką. Aby uzyskać najlepsze wyniki, lody powinny dojrzewać w zamrażarce przez co najmniej 2 godziny lub przez noc.