Mrożone Ciasto Truskawkowe

Frosted Truskawkowe Shortcake może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 462 kalorie, 8G białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Mieszanka cukru, truskawek, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Truskawkowe Ciastko, jak zrobić wegańskie ciastko truskawkowe, Strawberry Shortcake w. Mini Strawberry PopTarts, oraz Truskawkowe Matowe Pączki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka Anioł rurki żywności pan. W misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól.
W oddzielnej dużej misce, beat 2 szklanki cukru z masłem i ekstraktem migdałowym za pomocą miksera elektrycznego na niskiej prędkości, aż kremowy; beat w jajach na dużej prędkości przez 3 protokół, skrobanie w dół boku miski kilka razy. Beat w mieszaninie mąki na przemian z około 1/3 szklanki mleka na raz, i beat aż gładkie i kremowe, 1 do 2 protokół.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni tortowej.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto będzie złocisto-brązowe i ustawione, około 1 godziny i 15 minut. Wykałaczka włożona do środka ciasta powinna wyjść czysta. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Gdy ciasto stygnie, umieść 1 kufel truskawek i 1 szklankę cukru w rondlu na średnim ogniu, stale mieszając, aż truskawki zmiękną i zrezygnują z soku, przez 5 do 8 minut.
Wymieszać skrobię kukurydzianą i wodę w małej misce i wymieszać gnojowicę z truskawkami; doprowadzić nadzienie do wrzenia, zmniejszyć ogień do gotowania na wolnym ogniu i gotować, ciągle mieszając, aż zgęstnieje, około 2 minut. Odstawić nadzienie na bok i pozostawić do ostygnięcia na 5 minut.
Wyjąć ciasto z patelni i przeciąć na pół poziomo.
Dolną połowę ciasta ułożyć na półmisku i rozłożyć na nim lekko ciepłe nadzienie truskawkowe.
Ułożyć górną połowę ciasta na nadzieniu. Schłodzić ciasto w lodówce, aż nadzienie ustawi się, około 1 godziny.
Ubij bitą śmietanę w schłodzonej metalowej misce za pomocą elektrycznego miksera ustawionego na dużej prędkości, dodając stopniowo 1/4 szklanki cukru, aż śmietana uformuje sztywne szczyty.
Rozłóż bitą śmietanę na wierzchu, boki i do środkowego otworu ciasta; top z połówkami truskawek do dekoracji.