Mrożone Ciasto Margarita
Mrożone ciasto Margarita wymaga około 4 godziny i 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 6G białka, oraz 23G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę do ubijania, koncentrat limonki, mleko skondensowane i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Podobne przepisy to Mrożona Margarita, Mrożone Ciasto Margarita, oraz Mrożona Margarita.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W misce wymieszać precle z cukrem; wymieszać margarynę, aż się równomiernie połączy. Mieszanka łyżka do 9-calowy pie Płyta; naciśnij na dole iw górę boki płyty do utworzenia firmy, nawet skorupa.
Piec ciasto w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie są lekko rumiane, o 5 protokół. Schłodzić na stojaku z drutu.
Wymieszać słodzone mleko skondensowane, koncentrat limonki, tequilę, Likier pomarańczowy i zielony barwnik spożywczy w dużej misce.
Śmietanę ubić w szklanej lub metalowej misce, aż uformują się miękkie szczyty. Podnieś trzepaczkę lub trzepaczkę prosto do góry: bita śmietana utworzy miękkie kopce, a nie ostry szczyt. Złóż bitą śmietanę do słodzonej mieszanki skondensowanego mleka. Łyżka napełniania do schłodzonej skorupy.
Przykryć ciasto folią i zamrozić do twardości, około 4 godzin.
Odstawić na 10 minut przed podaniem; udekorować plasterkami limonki.