Domowe Fig Newtons

Domowe Fig Newtons
Domowe Niutony figowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegetariański przepis służy 20 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 132 kalorie. 661 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz żółtka jaj, cynamon, soda oczyszczona i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Domowe Fig Newtons, Domowe Fig Newtons, oraz Fig Newtons (Domowej Roboty) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyrobić ciasto: przesiać mąkę i odstawić. Używając miksera ręcznego lub stojącego, śmietanę razem masło wraz z cukrem, miodem lub syropem kukurydzianym, sodą oczyszczoną, wanilią, cynamonem i skórką pomarańczową na średniej prędkości, aż mieszanina będzie lekka i puszysta. Odcedź miskę gumową szpatułką i kontynuuj mieszanie. Gdy mikser nadal działa, dodawać żółtka po jednym na raz, dokładnie mieszając po każdym dodaniu. Mikser obrócić na niski i dodać przesianą mąkę na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Mżawka w soku pomarańczowym. Kontynuuj mieszanie, aż będzie jednorodne.Wyłącz mikser. Ciasto będzie bardzo miękkie i mokre.Przygotuj duży arkusz folii z tworzywa sztucznego i użyj gumowej szpatułki, aby przenieść ciasto z miski na środek plastiku. Złóż plastik na ciasto i spłaszczyć na dysk. Owinąć pozostałym plastikiem i przechowywać w lodówce przez cztery godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Połącz figi, mus jabłkowy, miód lub syrop kukurydziany i cynamon w misce robota kuchennego. Puls do gładkości. Zeskrobać miskę gumową szpatułką i ponownie pulsować, Aby zachować kawałki; jeśli ktoś się przekradnie, zatkają końcówkę ciasta podczas orurowania.Użyj gumowej szpatułki, aby przenieść pastę figową do worka z ciastem wyposażonego w dużą, gładką końcówkę o splocie koszowym. Alternatywnie używaj wytrzymałej torby z zamkiem błyskawicznym z odciętym rogiem.Odstawić nadzienie na bok, aż będzie potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Aromat Klonowy Do SmakuAromat Klonowy Do Smaku
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Making the cookies: Rozgrzej piekarnik do 163° i mieć pergamin wyłożony arkusz cookie gotowy.Nawet po schłodzeniu ciasto będzie znacznie bardziej miękkie niż typowe ciasto walcowane. Mocno odkurz powierzchnię toczenia przesianą mąką, aby zapobiec przywieraniu, a także odkurz powierzchnię ciasta. Za pomocą kołka rozwałkuj ciasto do grubości 1/4". Często podnoś i przesuwaj ciasto, zmieniając je w razie potrzeby, aby upewnić się, że nie przykleja się. Jeśli jakieś Miejsca się przykleją, wsuń metalową szpatułkę między ciasto a blat, aby poluzować i odkurzyć dotknięty obszar większą ilością mąki.Użyj linijki i noża do pizzy, aby pociąć ciasto na kilka pasków o szerokości 3 1/4". Najłatwiej jest obsługiwać ciasto, jeśli te paski nie są dłuższe niż 6", więc jeśli okaże się, że paski są szczególnie długie, możesz je pokroić na łatwiejsze do opanowania długości. Jeśli ciasto jest mocno pokryte mąką, delikatnie odkurzyć czystą suchą szczotką do ciasta.Wymieszaj Pasek fig wypełniający środek każdego paska ciasta; chcesz, aby nadzienie miało szerokość 1" i grubość około 1/4", możesz wymieszać grubsze lub cieńsze nadzienie, aby dopasować je do własnych upodobań. Jeśli używasz plastikowej torebki bez końcówki, po rozłożeniu nadzienia, użyj zwilżonego palca, aby wkleić nadzienie w płaski, prostokątny kształt strip.To wykonaj paski Newtona, podnieś jeden z długich, odsłoniętych pasków ciasta do góry i nad nadzieniem. Jeśli masz problemy z podnoszeniem ciasta palcami, możesz użyć przesuniętej szpatułki. Chwyć za złożoną stronę paska ciastek i przewróć go na pozostałej klapie ciasta. Powtórz z pozostałymi paskami ciasteczek. Ciasto zostanie podwojone tam, gdzie dwa paski nakładają się na dno; to nadaje Niutonom charakterystyczny kształt. Możesz użyć rąk, aby poklepać pręty po długich bokach, aby podkreślić ten kształt, jeśli chcesz.Użyj suchej szczotki do ciasta, aby odkurzyć nadmiar mąki z ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Kolorowe Posypki Lub Małe KropkiKolorowe Posypki Lub Małe Kropki
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Przenieść paski do przygotowanego arkusza cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Piec przez około 12 minut lub aż ciasteczka mają nadmuchane i lekko rumiane. Będą one tylko lekko jędrne w dotyku; jeśli czują się opuchnięte lub wilgotne, kontynuuj pieczenie jeszcze kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Cięcie i starzenie ciasteczek: gdy tylko ciasteczka zostaną usunięte z piekarnika, użyj ostrego noża, aby przyciąć każdy pasek do kilku 1" ciasteczek. Gdy ciasteczka są jeszcze ciepłe, przenieś je do plastikowego pojemnika z pokrywką lub dużą torebką z zamkiem błyskawicznym. Jeśli chcesz ułożyć ciasteczka, umieść kawałek pergaminu między warstwami. Szczelnie zamknąć pojemnik lub worek. Ten krok będzie nieco steam ciasteczka, zapewniając, że pozostaną miękkie i ciasto jak od końca do końca. Pomijanie tego kroku spowoduje, że Newtony będą miały nieco bardziej suchą teksturę, bardziej przypominającą ciastko, a mniej ciasto.Ciasteczka będą przechowywane w temperaturze pokojowej przez około dwa tygodnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn