Mrożone Ciasto "Creamsicle"
Mrożone ciasto "Creamsicle" wymaga około 3 godziny od początku do końca. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,32 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz syrop kukurydziany, beztłuszczowy jogurt waniliowy, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Mrożone Ciasto "Creamsicle" , Pomarańczowy Krem Mrożony Jogurt, oraz Pełnoziarniste Muffinki Śmietankowe Z Glazurą Śmietankową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia bochenek patelni z podwójną warstwą folii, umożliwiając kilka centymetrów zwisu wzdłuż boków. W małej misce wymieszaj okruchy ciastek, skórkę, masło i syrop kukurydziany, a następnie naciśnij na dno patelni bochenkowej.
Rozłóż sorbet równomiernie na okruchy i zamrozić 30 minut do stwardnienia.
Podczas gdy sorbet zamraża, lekko zmiękcz mrożony jogurt.
Rozprowadzić równomiernie na sorbecie i zamrozić, przykryć folią, aż do uzyskania jędrności, co najmniej 2 godziny.
Używając plastikowej folii jako pomocy, wyciągnij zamrożone ciasto z patelni, a następnie odklej plastik.
Odstawić 5 minut, aby zmięknąć, a następnie pokroić w poprzek na 4 plasterki. Każda porcja zawiera około 197 kalorii i 3 gram tłuszczu.