Mrożona Sałatka GOLDY Waldorf to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz Winogrona, Wiśnie maraschino, liście mięty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Golda ' s Frozen Waldorf Salad (Paula Deen), Mrożona Sałatka Waldorf, oraz Sałatka Waldorf Quick Bread-ten chleb zawiera jabłka, seler i orzechy włoskie. Jeśli lubisz sałatkę Waldorf możesz również cieszyć się tym chlebem.
Instrukcje
1
W rondlu połącz cukier, sok ananasowy, sok z cytryny i sól na średnim ogniu, stale mieszając, aż do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wyjąć z ognia i ostudzić. Ubij śmietanę i złóż do schłodzonej mieszaniny syropu. Wymieszaj pianki, winogrona, ananasa, jabłka, seler i orzechy.