Mrożone Key Lime Pie
Frozen Key Lime Pie to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 529 kalorii, 8G białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 26 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką cukier, skórkę z limonki, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Na skorupie, połączyć okruchy krakersów graham, cukier, i masło w misce. Naciśnij na 9-calową patelnię do ciasta, upewniając się, że boki i dno mają równą grubość.
Piec przez 10 minut. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Do nadzienia, ubić żółtka i cukier na dużej prędkości w misce miksera elektrycznego wyposażonego w uchwyt łopatkowy przez 5 minut, aż zgęstnieje. Mikserem na średniej prędkości dodać mleko skondensowane, skórkę z limonki i sok z limonki.
Wlać do upieczonej skorupki ciasta i zamrozić.
Do dekoracji, ubij śmietanę na dużej prędkości w misce miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie trzepaczki, aż uformują się miękkie szczyty.
Dodać cukier i wanilię i ubić do jędrności. Łyżką lub rurką ozdobnie na ciasto i udekorować limonką. Zamrozić na kilka godzin lub przez noc.