Mozzarella w Carrozza

Mozzarella w Carrozza
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Mozzarellan w Carrozzan spróbować. Jedna porcja zawiera 80 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz butelkowane kapary, chleb kanapkowy, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Mozzarellan in Carrozza (Fried Mozzarella Sandwich) w / Blueberry Balsamic Jam, Neapolitański "Mozzarellan in Carrozza" {tosty francuskie Nadziewane mozzarellą}, oraz Mozzarellan en Carrozza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kapary podzielić na 12 kromek chleba i równomiernie rozprowadzić. Mozzarellę podzielić na 6 plastrów i posypać pieprzem do smaku. Zrobić 6 kanapek, a następnie odciąć i wyrzucić skorupy do postaci 3-calowych kwadratów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
KaparyKapary
PieprzPieprz
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
2
Kanapki posmarować mąką, strącając nadmiar. Ubij razem jajka, mleko i szczyptę soli i pieprzu w innej małej płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Ciepła 1/2 łyżka masła z 1 łyżka oleju w 10-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanym ogniu, aż piana ustąpi. W międzyczasie, płaszcz 3 kanapki, 1 na raz, z mieszaniny jaj. Smażyć, obracając raz, aż złoty kolor będzie brązowy, około 5 minut, a następnie osuszyć na papierowych ręcznikach. Pozostałe 3 kanapki usmażyć w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
4
Kanapki kroimy na ćwiartki i od razu podajemy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn