Mozzarella i pieczona czerwona papryka Boo-schetta

Mozzarella i pieczona czerwona papryka Boo-schetta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Mozzarellana i pieczonej czerwonej papryki Boo-schettan. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.34 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 298 kalorii, 16G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udać się do sklepu i odebrać sól, do 2 ząbki czosnku, Kalifornia), i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204° ze stojakiem w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ułóż kromki chleba na blasze do pieczenia i piec do bladego złota, 6 do 12 protokół. Wierzchołki plastrów natrzeć pokrojonymi bokami czosnku, a następnie posmarować każdą kromkę chleba olejem. Doprawić tosty solą i pieprzem i przełożyć do stelaża z drutu, aby całkowicie ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CzosnekCzosnek
ChlebChleb
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
3
Pokroić mozzarellę w poprzek na plastry o grubości 1/4 cala i przyciąć, jeśli to konieczne, aby pasowały do tostów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
4
W małej misce wymieszać pesto i mascarpone. W razie potrzeby cienką mieszankę z odrobiną oliwy z oliwek lub wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dollop 1/2 łyżeczki mieszaniny pesto w środku każdego tosty pokryte mozzarella, a następnie top każdego dollop z plasterkiem oliwek, tworząc "tęczówki" z " gałek ocznych."
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
OliwkiOliwki
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
TostyTosty
6
Dodaj 6 do 8 plastrów pieprzu dla "żył", przycinanie dopasować.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
7
Podawać w ciągu 1 godziny od sporządzenia.
1
* Przygotowany pestos może różnić się teksturą. Niektóre wersje domowe mogą być bardzo gęste, podczas gdy niektóre kupione w Sklepie mogą być dość luźne z nadmiarem oleju. Jeśli zakup pesto, poszukaj takiego, który nie jest luźny.* Chleb można prażyć 4 godziny wcześniej i przechowywać w temperaturze pokojowej.* Boo-schetta powinny być montowane nie więcej niż 1 godzinę przed i przechowywane w temperaturze pokojowej, ponieważ świeża mozzarella zacznie płakać trochę płynu i zmiękczyć tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarellaświeża Mozzarella
ChlebChleb
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
TostyTosty
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia11
Magazyn