Moules Mariniere z czosnkowym masłem ziołowym

Moules Mariniere z czosnkowym masłem ziołowym
Moules Mariniere z czosnkowym masłem ziołowym jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na $5.98 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 641 kalorii, 16G białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Mieszanka Małży, szalotki, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Moules À La Marinière, Moules À La Marinière, oraz Moules Mariniere dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku roztopić masło na średnim ogniu, dodać szalotki i czosnek i smażyć przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodaj koper włoski lub seler i kontynuuj saute przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
3
Dodaj małże i podnieś ciepło do wysokiej. Kiedy małże zaczną się otwierać, dodaj wino, sól, pieprz i zagotuj mieszaninę, przykryj i gotuj, aż wszystkie małże się otworzą. Wyrzucić nieotwarte. Wymieszać połowę masła czosnkowego, natkę pietruszki i posiekane liście kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Podawać z pozostałym masłem czosnkowym na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
5
Umieść wszystko w robocie kuchennym i mieszaj przez 20 sekund, aż dobrze wymieszasz, lub zmiksuj w misce. Przykryć i wstawić do lodówki do momentu użycia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn