Przepis mostek z warzywami korzeniowymi jest gotowy w około 8 godzin i 15 minut i zdecydowanie jest świetnym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Na 1,35 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 15. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać bulion wołowy, cebula w proszku, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Mostek Z Warzywami Korzeniowymi, Duszony mostek z warzywami korzeniowymi, oraz Chrzanowy mostek wołowy z warzywami korzeniowymi.
Instrukcje
1
Ułóż słodkie ziemniaki, rzep, marchew i pasternak w wolnej kuchence. Natrzyj mostek solą, pieprzem, cebulą w proszku i czosnkiem w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Pasternak
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
8 (U-12) Krewetek
Rzepa
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
2
Na wierzch warzyw ułożyć mostek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
3
Wlać bulion do kuchenki. Przykryć i gotować na niskim, aż wołowina będzie miękka, 6 do 8 godzin.