Mostek Wołowy Z Karmelizowaną Cebulą I Sosem Merlot

Mostek Wołowy Z Karmelizowaną Cebulą I Sosem Merlot
Przepis na mostek wołowy z karmelizowaną cebulą i sosem Merlot jest gotowy w około 6 godzin i 6 minut i jest zdecydowanie spektakularny jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.46 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Jeśli masz sól i pieprz, cebula, marchew, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mostek wołowy z Merlotem i suszonymi śliwkami, Błyskawiczne suwaki Garnkowe z karmelizowaną cebulą, oraz Czerwone wino-duszony mostek z karmelizowaną cebulą.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 6 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn