Mostek Wołowy Z Grilla

Mostek Wołowy Z Grilla
Grillowany mostek wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 2,55 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 377 kalorii. Jeśli masz heinz bbq sos texas bold & spicy, mostek wołowy, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mostek Wołowy Z Grilla, Mostek Wołowy Z Grilla, oraz Mostek Wołowy Z Grilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Pierwsze 4 składniki wymieszać na dużej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Dodać mięso do patelni; top z 1/2 szklanki sosu barbecue. Przykryć folią; przebić folię w kilku miejscach ostrym nożem lub widelcem do odpowietrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Piec 3 godziny lub aż mięso jest zrobione (160F).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Odstawić, przykryty, 10 min. przed krojeniem.
6
Odcedź cebulę, czosnek i jalapeo z patelni; umieść na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Dodać 1/2 szklanki pozostałego sosu barbecue; gotować 3 do 4 min. albo aż sos się podgrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
8
Podawać mięso polane mieszanką cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
9
Podawać z pozostałym sosem barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy

Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to świetny wybór na mostek wołowy. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Możesz spróbować Bunnell Family Cellar Mountain Syrah. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 47 dolarów za butelkę.
Bunnell Family Cellar Mountain Syrah
Bunnell Family Cellar Mountain Syrah
Jedna z najmniejszych Ava, Czerwona Góra jest ograniczona do jednego pięknego wzgórza, w centrum regionu produkującego wino w stanie Waszyngton. Terroir i klimat w ekskluzywnym obszarze uprawy łączą się, tworząc owoce o intensywnym smaku. Miękkie, aksamitne wejście, jasne czarne owoce zrównoważone przez ciemne niesłodzone kakao, wszystkie łączą się, aby stworzyć złożoność i głębię charakteru odpowiednią do przedłużonego starzenia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia25
Magazyn