Mostek wołowy peklowany z kapustą
Przepis Peklowany mostek wołowy z kapustą jest gotowy w około 4 godziny i 40 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 100 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Jest idealny do Chanuka. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, kapustę, musztardę heinz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Peklowany mostek wołowy, ziemniaki, kapusta i marchewka na dzień św. Patryka, Duszony Mostek Wołowy Peklowany, oraz Mostek Wołowy Duszony W Piecu.
Instrukcje
Umieścić mięso w dużym rondlu; top z cebulą, czosnkiem i liśćmi laurowymi.
Dodać wystarczającą ilość wody, aby pokryć wszystkie składniki; przykryć pokrywką. Doprowadzić do wrzenia; dusić na średnim ogniu 1 godzinę.
Odcedzić, rezerwując mięso na patelni.
Usunąć i wyrzucić liście laurowe.
Dodaj wystarczającą ilość świeżej wody do rondla, aby pokryć mięso; przykryć pokrywką. Doprowadzić do wrzenia; dusić na średnim ogniu 2 do 3 godzin lub do miękkości mięsa.
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Wyjąć mięso z patelni, rezerwując płyn na patelni; umieścić mięso w płytkiej patelni do pieczenia.
Wymieszać syrop, musztardę i chrzan; łyżkę połówki mięsa. Rezerwa pozostałej mieszaniny syrop do szczotkowania na gotowane mięso.
Piec 20 min., szczotkowanie często pozostałą mieszaniną syropu. W międzyczasie kapustę dodajemy do przygotowanego płynu w rondlu; gotujemy od 8 do 10 min. albo do przetargu.
Mięso ułożyć na półmisku; skropić kapiącą patelnią.
Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Mostek wołowy można sparować z Shiraz, Tempranillo i Zinfandel. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Rosemount Grenache-Syrah-Mouvedre G. S. M. z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Rosemount Grenache-Syrah-Mouvedre G. S. M.]()
Rosemount Grenache-Syrah-Mouvedre G. S. M.
1997 GSM ma głęboki karmazynowy wygląd i wyświetla intensywne aromaty owoców jagodowych z głęboką podstawową przyprawą smokey. Widoczny jest też dąb szypułkowy, u podstaw którego leżą główne owoce. Na podniebieniu wino wykazuje delikatną głębię głębokiego, pikantnego smaku owocowego, bogatego w cynamon i lukrecję, na tle zakurzonych, miękkich dojrzałych tanin. Jest bogaty, rdzeń ciemnych owoców i długie wykończenie wskazuje na wysokiej jakości wino o zdolności do starzenia się do dziesięciu lat więcej. Wino składa się z 50% Grenache, 40% Syrah i 10% Mourvedre.