Mostek wołowy peklowany z kapustą

Mostek wołowy peklowany z kapustą
Przepis Peklowany mostek wołowy z kapustą jest gotowy w około 4 godziny i 40 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 100 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Jest idealny do Chanuka. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, kapustę, musztardę heinz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Peklowany mostek wołowy, ziemniaki, kapusta i marchewka na dzień św. Patryka, Duszony Mostek Wołowy Peklowany, oraz Mostek Wołowy Duszony W Piecu.

Instrukcje

1
Umieścić mięso w dużym rondlu; top z cebulą, czosnkiem i liśćmi laurowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać wystarczającą ilość wody, aby pokryć wszystkie składniki; przykryć pokrywką. Doprowadzić do wrzenia; dusić na średnim ogniu 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Odcedzić, rezerwując mięso na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Usunąć i wyrzucić liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Dodaj wystarczającą ilość świeżej wody do rondla, aby pokryć mięso; przykryć pokrywką. Doprowadzić do wrzenia; dusić na średnim ogniu 2 do 3 godzin lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Wyjąć mięso z patelni, rezerwując płyn na patelni; umieścić mięso w płytkiej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
8
Wymieszać syrop, musztardę i chrzan; łyżkę połówki mięsa. Rezerwa pozostałej mieszaniny syrop do szczotkowania na gotowane mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
9
Piec 20 min., szczotkowanie często pozostałą mieszaniną syropu. W międzyczasie kapustę dodajemy do przygotowanego płynu w rondlu; gotujemy od 8 do 10 min. albo do przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
10
Mięso ułożyć na półmisku; skropić kapiącą patelnią.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Podawać z kapustą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 40 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia5
Magazyn