Mostek Wołowy Rub # 1

Mostek Wołowy Rub # 1
Przepis wołowina mostek Rub # 1 może zaspokoić swoje żydowskie pragnienie w około 5 minut. Jedna porcja zawiera 47 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje 82 centów za porcję. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, grubą sól, granulowany czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Świetnie sprawdza się jako marynata. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, Mostek wołowy BBQ, oraz Mostek wołowy BBQ dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Składniki wymieszać w misce. Przygotować mięso, szczotkując powierzchnię olejem przed nałożeniem pocierać. Nanieść na 2 do 4 godzin przed gotowaniem. Przetarte mięso można schłodzić przez noc, ponieważ nieznacznie zwiększy to smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia7
Magazyn