Mostek Richarda Blaisa z kolendrą, czarnym pieprzem i brązowym cukrem

Mostek Richarda Blaisa z kolendrą, czarnym pieprzem i brązowym cukrem
Mostek Richarda Blaisa z kolendrą, czarnym pieprzem i brązowym cukrem jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.22 za porcję. Jedna porcja zawiera 554 kalorie, 48g białka, oraz 27 g tłuszczu. 110 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Jeśli masz pod patelnią, sól koszerna, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Richard Blais jako Aioli, Vinaigrette 'everything Bagel' Richarda Blaisa, oraz Sałatka z wędzonym Cezarem Richarda Blaisa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Opłukać mostek pod zimną wodą i osuszyć ręcznikami papierowymi. Doprawić kolendrą, solą, czarnym pieprzem, papryką i pieprzem cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
2
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu, aż do samego palenia. Przesmaż mostek, obracając się od czasu do czasu, aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Wyjąć na talerz do ostygnięcia, przykryty, około 20 minut.
4
Tymczasem ułóż 2 długie nakładające się arkusze folii aluminiowej, które są wystarczająco duże, aby otoczyć mostek na powierzchni roboczej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Rozgrzej piekarnik do 149°. w małej misce, wymieszać brązowy cukier i musztardę, aby pasta. Pocierać mostek z pastą i umieścić na szczycie arkuszy folii, upewniając się, aby uzyskać każdy ostatni kawałek pasty. Ciasno owinąć mostek w folię, aby pasta musztardowa nie mogła uciec.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Umieść mostek na stojaku do pieczenia ustawionym na patelni i gotuj przez 10 godzin. Nóż do parowania powinien z łatwością przebić mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
7
Lekko ostudzić.
8
Rozpakuj mostek, pokrój i podawaj z puree ziemniaczanym. Resztki mostka można szczelnie owinąć w folię i przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn