Mostek mamy

Mostek mamy
Mostek mamy może być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 305 kalorii, 34g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 7. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 3 godziny i 16 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz sos barbecue, płasko cięty mostek wołowy, sól cebulową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Najlepsze babeczki z cukinią mamy, Hiszpański ryż mamy, oraz Najlepszy Meat Loaf mojej mamy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Opłukać mostek i osuszyć.
3
Połączyć sól czosnkową i 3 kolejne składniki (przez pieprz); posypać równomiernie mostkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól CzosnkowaSól Czosnkowa
PieprzPieprz
4
Podgrzać 4-do 6-quart żaroodporny holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Dodać olej; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Dodaj mostek; gotować 5 minut z każdej strony lub aż rumiane.
7
Dodaj 1/2 szklanki wody na patelnię. Przykryć i piec w 325 przez 3 godziny lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Usuń mostek z kapieli, zastrzegając kapieli. Odtłuszczone tłuszcze z kapieli.
9
Podawać mostek z kroplami, w razie potrzeby, i sosem Barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 16 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia13
Magazyn