Mostek mamy
Mostek mamy może być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 305 kalorii, 34g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 7. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 3 godziny i 16 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz sos barbecue, płasko cięty mostek wołowy, sól cebulową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Najlepsze babeczki z cukinią mamy, Hiszpański ryż mamy, oraz Najlepszy Meat Loaf mojej mamy.
Instrukcje
Opłukać mostek i osuszyć.
Połączyć sól czosnkową i 3 kolejne składniki (przez pieprz); posypać równomiernie mostkiem.
Podgrzać 4-do 6-quart żaroodporny holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Dodać olej; zawirować do herbu.
Dodaj mostek; gotować 5 minut z każdej strony lub aż rumiane.
Dodaj 1/2 szklanki wody na patelnię. Przykryć i piec w 325 przez 3 godziny lub do miękkości.
Usuń mostek z kapieli, zastrzegając kapieli. Odtłuszczone tłuszcze z kapieli.
Podawać mostek z kroplami, w razie potrzeby, i sosem Barbecue.