Morelos Salsa Verde

Morelos Salsa Verde
Morelos Salsa Verde wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.23 za porcję. Jedna porcja zawiera 161 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Mało kto lubi tę przystawkę. Jeśli masz mielony kminek, granulki bulionu z kurczaka, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to raczej tanie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczony Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole, Rozjaśnione Salsa Verde Chicken Enchiladas z ananasem awokado Salsa, oraz Basic Salsa Verde (Salsa Meksykańska).

Instrukcje

1
Umieść pomidory, jalapenos i czosnek w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Wlać wystarczającą ilość wody, aby pokryć Tomatillo; będą unosić się, więc naciśnij je ręką podczas pomiaru wody. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż kolor Tomatillo rozjaśnia się do żółtego koloru, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia na około 10 minut.
4
Odcedzić tomatillos, rezerwując wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Umieść w misce blendera; dodaj goździki, kminek, pieprz i bulion z kurczaka. Puree aż będzie gładkie, użyj zarezerwowanej wody w razie potrzeby, aby dostosować konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Z KurczakaBulion Z Kurczaka
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
Nasze MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir otwiera się aromatami lawendy i boysenberry, które ustępują smakom ciemnej wiśni i granatu. To soczyste wino ma jedwabiste odczucia w ustach, oprawione subtelnymi nutami dębu ze starzenia w beczkach.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia66
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn