Morele Marynowane
Marynowane morele to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 51 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka masła, pieprzu, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Szparagi Z Morelami, Tortelloni z morelami i kurkami, oraz Świeże Smalce I Szparagi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać oliwę z oliwek i masło do patelni 10-do 12-calowej na średnim ogniu.
Dodać szalotki i mieszać często aż kuleje, o 2 protokół.
Dodać opłukane i odsączone świeże morele lub pokrojone w plastry pieczarki (zmniejszyć o połowę mniejsze morele; ćwierć większe); mieszać tylko do momentu, aż zaczną uwalniać swoje soki, 1 do 2 minut.
Dodaj wytrawne sherry i często mieszaj, aż odparuje.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Grzyby wlać do małej miseczki i wymieszać w 1 łyżce oleju z białej trufli (opcjonalnie).
Odstawić na co najmniej 1 godzinę lub przykryć i schłodzić do 1 dnia.