Monterey Gulasz Z Owoców Morza

Monterey Gulasz Z Owoców Morza
Monterey Seafood gulasz jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 1 porcją. Na 42,05 zł za porcję, ten przepis okładki 86% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 2340 kalorii, 315g białka, oraz 67 g tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz bazylia, ząbki czosnku, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Monterey Gulasz Z Owoców Morza, Gulasz Z Owoców Morza, oraz Gulasz Z Owoców Morza.

Instrukcje

1
Suchy bas, krewetki i przegrzebki na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
BassBass
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
2
Wyciąć bas w kwadraty 1 cal.Pick over przegrzebki, aby usunąć wszelkie kawałki powłoki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
BassBass
3
Umieścić w głębokiej misce, dodać wino i marynować 4 godziny w lodówce.Cebulę, paprykę, seler i czosnek gotować w oleju do miękkości, ale nie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodaj liście laurowe, bazylia i tymianek.Gotować minutę lub dwie do mieszania smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Dodać pomidory, sól i pieprz do smaku.Gotować odkryte 15-20 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
6
Dodać marynowaną rybę wraz z winem.Gotować uncovered 6-8 minut, tylko do ryby jest gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodaj homara, kraba i małże.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
KrabKrab
8
Ciepło dokładnie.Może służyć nad ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn