Monte Cristo Quesadillas
Monte Cristo Quesadillas to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 653 kalorie. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.39 za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 1506 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz tortille, mleko, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Monte Cristo, Monte Cristo, oraz Monte Cristo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać jajko, mleko i wanilię w dużej płytkiej misce.
Roztopić masło na patelni.
Zanurz jedną stronę tortilli w mieszance jajecznej, a następnie umieść ją na patelni.
Musztardę rozprowadzić na wierzchu tortilli i przykryć garścią sera, szynką i pozostałym serem.
Rozłóż dżem z jednej strony pozostałej tortilli, zanurz drugą stronę w mieszaninie jajecznej i umieść ją na wierzchu wszystkiego na patelni z mieszaniną jajeczną skierowaną do góry.
Niech gotować, aż dno jest złoty kolor, o 3-4 protokół i flip. (Wskazówka: wsunąłem quesadillę na talerz, a następnie odwróciłem patelnię, położyłem ją na górze talerza, ponownie wyprostowałem patelnię i usunąłem talerz.)
Niech gotować, aż złoty kolor, o 2-4 protokół.
Tortillę wyjąć z patelni, pokroić w trójkąty i podawać posypane cukrem pudrem oraz polaną dżemem do zanurzenia. (Uwaga: można również polać quesadillę syropem klonowym!)