Mojito Slush
Ten przepis służy 14 i kosztuje 52 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 107 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka piwa imbirowego, rumu, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Mojito Slush, Karmazynowy Przypływ Mojito (Cherry Mojito), oraz The Ultimate Mojito ... The Sequel-The Cherry Mojito dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 1 1/2-quart podgrzać wodę i cukier na średnim ogniu około 2 minut lub do momentu rozpuszczenia cukru. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W 8-szklankowym blenderze umieść wodę z cukrem, sok z limonki, rum i liście mięty (jeśli mniejszy blender, rób partiami). Przykryć; zmiksować na dużej prędkości około 20 sekund lub aż mięta zostanie drobno posiekana.
Wlać mieszaninę do szklanego naczynia do pieczenia o wymiarach 13x9 cali (3-quart). Zamrozić od 4 do 6 godzin, używając widelca do rozbijania kryształków lodu co 2 godziny.
Aby służyć, łyżką 1/2 szklanki mieszaniny do każdej szklanki; wlać 1/4 szklanki piwa imbirowego na każdym. Mieszaj. W razie potrzeby dekoruj gałązkami mięty.