Moja Czekoladowa Krówka Nigdy Nie Zawodzi
Moja czekoladowa Krówka nigdy nie zawodzi może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 96 porcji z 88 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz odparowane mleko, pianki, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Krówki Czekoladowe No-Fail, Krówka No-Fail, oraz No Fail Orange Creamsicle Fudge dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz kawałki czekolady, orzechy (jeśli używasz), masło i wanilię w dużej żaroodpornej misce. Odstawić.
Pianki, cukier i odparowane mleko umieścić w rondlu o grubym dnie na średnim ogniu. Stale mieszając, doprowadzić do wrzenia. Kontynuując mieszanie, gotuj dokładnie przez 6 minut.
Zdjąć z ognia i natychmiast wlać mieszaninę prawoślazu do mieszaniny czekolady; beat stale aż kremowy. Szybko wlać do przygotowanej patelni lub talerza, lekko naciskając tylną drewnianą łyżką, aby równomiernie rozprowadzić krówkę.
Schłodzić przez co najmniej 1 godzinę przed cięciem na kawałki.
Podawać w temperaturze pokojowej.