Przepis Mocha Cream Cheese Brownies może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w mniej więcej 50 minut. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 216 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Jeśli masz półsłodkie chipsy czekoladowe, jajko, instant espresso w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mocha Cream Cheese Mousse, Do max irish cream chocolate cream cheese brownies, oraz Kahlúa brownies z lukrem maślanym kahlúa mocha i soloną karmelową białą czekoladą kahlúa mocha latte.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 8-calowy kwadratowy patelni z gotowania sprayu lub linii z gotowania pergaminu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Piekarnik
Patelnia
2
W dużej misce, wymieszać 1/2 szklanki masła i 1 szklanka cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Dodaj 2 jajka i wanilię; mieszaj do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Jajko
4
Dodaj 1 szklankę Bisquick mix, kakao do pieczenia i espresso w proszku. Mieszaj do momentu połączenia; nie mieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO Instant
Kakao W Proszku
Mieszanka Do Pieczenia
5
Dodać chipsy czekoladowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
6
W średniej misce, beat twarogu, 2 łyżki masła i 1/4 szklanki cukru z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładkie i kremowe, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Cukierki Peachie-o
7
Dodać jajko i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
8
Dodaj 1/4 szklanki Bisquick wymieszać w 2 dodatkach, na przemian z parzonym espresso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parzone Espresso
Mieszanka Do Pieczenia
9
Rozłóż połowę ciasta brownie na patelnię. Użyj łyżki, aby upuścić dollops nadzienia na ciasto brownie. Upuść pozostałe ciasto brownie przez dollops na wierzch nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
10
Zaczynając w jednym rogu, przeciągnij nóż przez ciasto i napełnianie. Po dotarciu do drugiej strony patelni, przekręć nóż bez podnoszenia go i przeciągnij go w drugą stronę, około 1 cala od pierwszej linii. Powtórz z resztą patelni, a następnie przekręć patelnię i powtórz dla marmurkowego wzoru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
Patelnia
11
Piec 25 do 35 minut lub aż szczyty brownies zaczynają się złociste i wykałaczka włożona w centrum wychodzi z wilgotnych okruchów.