Mocha Twarogowe Brownies

Mocha Twarogowe Brownies
Przepis Mocha Cream Cheese Brownies może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w mniej więcej 50 minut. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 216 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Jeśli masz półsłodkie chipsy czekoladowe, jajko, instant espresso w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mocha Cream Cheese Mousse, Do max irish cream chocolate cream cheese brownies, oraz Kahlúa brownies z lukrem maślanym kahlúa mocha i soloną karmelową białą czekoladą kahlúa mocha latte.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 8-calowy kwadratowy patelni z gotowania sprayu lub linii z gotowania pergaminu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce, wymieszać 1/2 szklanki masła i 1 szklanka cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj 2 jajka i wanilię; mieszaj do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
JajkoJajko
4
Dodaj 1 szklankę Bisquick mix, kakao do pieczenia i espresso w proszku. Mieszaj do momentu połączenia; nie mieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
5
Dodać chipsy czekoladowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
6
W średniej misce, beat twarogu, 2 łyżki masła i 1/4 szklanki cukru z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładkie i kremowe, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Dodać jajko i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
8
Dodaj 1/4 szklanki Bisquick wymieszać w 2 dodatkach, na przemian z parzonym espresso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parzone EspressoParzone Espresso
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
9
Rozłóż połowę ciasta brownie na patelnię. Użyj łyżki, aby upuścić dollops nadzienia na ciasto brownie. Upuść pozostałe ciasto brownie przez dollops na wierzch nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Zaczynając w jednym rogu, przeciągnij nóż przez ciasto i napełnianie. Po dotarciu do drugiej strony patelni, przekręć nóż bez podnoszenia go i przeciągnij go w drugą stronę, około 1 cala od pierwszej linii. Powtórz z resztą patelni, a następnie przekręć patelnię i powtórz dla marmurkowego wzoru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
11
Piec 25 do 35 minut lub aż szczyty brownies zaczynają się złociste i wykałaczka włożona w centrum wychodzi z wilgotnych okruchów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn