Mocha Cream Torte

Mocha Cream Torte
Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 82 centy za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 10g tłuszczu, oraz w sumie 372 kalorie. Mieszanka okruchów krakersów graham, mieszanki napojów kawowych o Smaku mokki, mieszanki ciast czekoladowych i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Mocha Crunch Cream Torte, Toffee-Mocha Cream Torte, oraz Mocha Torte podobnych receptur.

Instrukcje

1
Tłuszcz i mąka 3 9-W. okrągłe patelnie do pieczenia. Dno linii woskowanym papierem; posmaruj i zmiel papier. W małej misce połączyć okruchy krakersów, brązowy cukier, masło, orzechy włoskie i mieszankę napojów; wcisnąć do przygotowanych patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), PrzekrojoneBułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), Przekrojone
RamięRamię
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
3 łyżki Suchej Musztardy,3 łyżki Suchej Musztardy,
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ciasto przygotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; zalać przygotowanymi skórkami.
3
Piec zgodnie ze wskazówkami opakowania. Schłodzić przez 10 minut; wyjąć z patelni do stojaków drucianych, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
4
Usuń woskowany papier.
5
Na lukier, w dużej misce, ubić serek śmietankowy, masło, kwaśną śmietanę i wymieszać na puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
3 łyżki Suchej Musztardy,3 łyżki Suchej Musztardy,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodać cukier cukierniczy; ubić do gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
7
Umieść jedną warstwę ciasta, chrupiącą stroną do góry, na talerzu do serwowania.
8
Rozprowadzić lukrem 3/4 szklanki. Powtórz z pozostałymi warstwami i lukrem. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn