Miętowy Lime Freeze
Minty Lime Freeze może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 287 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz masło, skórkę z limonki, galaretkę o smaku limonki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Miętowy Lime Freeze, Malina-Lime Freeze, oraz Lime Philly Freeze dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 9-calowa okrągła patelnia z folią, z końcami rozciągającymi się nad stroną patelni. Ubić ser Neufchatel i 1/4 szklanki cukru mikserem do wymieszania.
Dodać suchą mieszankę żelatyny, skórkę i sok; dobrze wymieszać.
Ubić OSTUDZONYM batem i miętą; wlać do przygotowanej patelni.
Okruchy precla wymieszać z pozostałym cukrem i masłem; posypać budyniem. Przykryj deser końcami folii; Użyj, aby delikatnie wcisnąć mieszaninę okruchów do nadzienia.
Zamrozić 3 godziny lub do twardości. Odwróć deser na talerz do serwowania; usuń patelnię i plastikową folię.
Deser pozostawić w temperaturze pokojowej 15 min. lekko zmiękczyć przed krojeniem, aby służyć.