Ravioli Caprese
Ravioli Caprese może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 330 kalorii, 13g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, parmezanu, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 46 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ravioli Alla Caprese, 100% Pełnoziarniste Caprese Ravioli, oraz Insalata caprese all ' americana (Sałatka Caprese W Stylu Amerykańskim) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć mąkę i wodę. Używając drewnianej łyżki, wymieszaj, aby połączyć się w dużą kulkę. Przykryć folią i odstawić na 10 minut.
Połącz wszystkie składniki w średniej misce i wymieszaj, aby połączyć.
Aby uformować ravioli, pokrój ciasto na 4 równomierne kawałki. Ciasto powinno być lekko lepkie.
Dodaj dodatkową mąkę, jak to konieczne do walcowania, ale używaj tylko trochę, jak to konieczne. Uformuj każdy kawałek w prostokąt o wymiarach 2 na 6 cali. Odzyskaj ciasto z folią.
Lekko odkurzyć powierzchnię roboczą i wałek do ciasta. Pracując z 1 kawałkiem ciasta na raz, rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 4 na 19 cali.
Umieść 9 zaokrąglonych łyżeczek nadzienia w odległości około 1 cala od środka ciasta. Złożyć ciasto na nadzieniu. Naciśnij wokół krawędzi każdego z ravioli opuszkami palców.
Pokroić ravioli na małe kwadraty i nacisnąć wokół krawędzi ponownie opuszkami palców do uszczelnienia.
Gotowe ravioli umieścić na blasze do pieczenia i dalej formować Pozostałe ravioli.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać połowę ravioli i gotować, aż ravioli float mieszając od czasu do czasu, o 3 do 4 protokół.
Odcedzić do dużej miski i gotować Pozostałe ravioli.
Na ugotowane ravioli wlać oliwę z oliwek.
Dodać bazylia, skórka cytrynowa, sól i pieprz. Delikatnie wrzucić do herbu i podawać natychmiast.