Ravioli Caprese

Ravioli Caprese
Ravioli Caprese może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 330 kalorii, 13g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, parmezanu, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 46 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ravioli Alla Caprese, 100% Pełnoziarniste Caprese Ravioli, oraz Insalata caprese all ' americana (Sałatka Caprese W Stylu Amerykańskim) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć mąkę i wodę. Używając drewnianej łyżki, wymieszaj, aby połączyć się w dużą kulkę. Przykryć folią i odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Połącz wszystkie składniki w średniej misce i wymieszaj, aby połączyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Aby uformować ravioli, pokrój ciasto na 4 równomierne kawałki. Ciasto powinno być lekko lepkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
3
Dodaj dodatkową mąkę, jak to konieczne do walcowania, ale używaj tylko trochę, jak to konieczne. Uformuj każdy kawałek w prostokąt o wymiarach 2 na 6 cali. Odzyskaj ciasto z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
4
Lekko odkurzyć powierzchnię roboczą i wałek do ciasta. Pracując z 1 kawałkiem ciasta na raz, rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 4 na 19 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
5
Umieść 9 zaokrąglonych łyżeczek nadzienia w odległości około 1 cala od środka ciasta. Złożyć ciasto na nadzieniu. Naciśnij wokół krawędzi każdego z ravioli opuszkami palców.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
6
Pokroić ravioli na małe kwadraty i nacisnąć wokół krawędzi ponownie opuszkami palców do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
7
Gotowe ravioli umieścić na blasze do pieczenia i dalej formować Pozostałe ravioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
8
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
9
Dodać połowę ravioli i gotować, aż ravioli float mieszając od czasu do czasu, o 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
10
Odcedzić do dużej miski i gotować Pozostałe ravioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Na ugotowane ravioli wlać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
RavioliRavioli
12
Dodać bazylia, skórka cytrynowa, sól i pieprz. Delikatnie wrzucić do herbu i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
(duża Tuba)(duża Tuba)
TrudnośćTwardy
Gotowe W46 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn