BlackBerry Gin Fizz Float
Blackberry Gin Fizz Float wymaga ok. 28 minut od początku do końca. Na 3,62 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 515 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Mieszanka jeżyn, liści mięty, piwa imbirowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to BlackBerry Gin Fizz Float, Blackberry Gin Fizz, oraz Blackberry Fizz.
Instrukcje
Jeżyny, cukier i wodę podgrzać w małym garnku na średnim ogniu. Podczas rozgrzewania smażyć masherem ziemniaczanym, aż do uzyskania gęstej, równej konsystencji, około 8 minut.
Wlać jeżyny przez sito, do miski, przepychając trochę miąższu z sokami, upewniając się, że złapie nasiona. Schłodzić w lodówce przez co najmniej 10 minut.
Napełnij shaker koktajlowy 2 łyżkami puree z jeżyn, 2 łyżkami liści mięty, 2 uncjami ginu, 1 łyżką soku z limonki i garścią lodu. Energicznie wstrząsać 5 do 6 razy, aż napój ostygnie. Przelej mieszaninę do wysokiej szklanki. Top z 6 uncji piwa imbirowego i lekko wymieszać. Powtórz dla pozostałych 3 porcji. Zakończyć i podawać z gałką sorbetu lub lodów.