Miętowy krem-pierścionek z polewą czekoladową

Miętowy krem-pierścionek z polewą czekoladową
Miętowy krem-Puff Ring z polewą czekoladową może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, dodatkowe liście mięty, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Krem Czekoladowo-Malinowy Puff Ring, Migdałowo-Kremowy Puff Ring, oraz Cherry Cream Puff Ring dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 218°. używając okrągłego ciasta o średnicy 8 cali jako prowadnicy, narysuj 8-calowe koło na kawałku papieru do pieczenia; Odwróć Papier i umieść na blasze do pieczenia. Przynieś pierwsze 5 składników, aby zagotować w ciężkim średnim rondlu na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Dodać mąkę na raz; wymieszać drewnianą łyżką. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
3
Stale i energicznie mieszaj, aż ciasto połączy się w gładką masę. Kontynuuj gotowanie, aż ciasto oderwie się od boków patelni, stale mieszając, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Przenieść gorące ciasto do wytrzymałego miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę łopatkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
5
Dodaj 3 jajka, po jednym na raz i ubijaj, aż każde jajko zostanie w pełni włączone, a następnie dodaj następne.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
6
Pozostałe jajka ubić w małej misce, aby wymieszać; bardzo stopniowo dodawać wystarczającą ilość jajka, aby utworzyć gęste, błyszczące i jedwabiste ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Łyżka ciepłego ciasta do torebki z ciastem wyposażonej w gładką końcówkę o szerokości 3/4 cala. Rura 1-calowy gruby pierścień ciasta wzdłuż obrysu koła na pergaminie. Rurka drugi pierścień ciasta wewnątrz pierwszego pierścienia, po prostu dotykając pierwszy. Trzeci Pierścień ciasta wyłożyć na wierzch koła, gdzie spotykają się pierwsze i drugie pierścienie ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
8
Piec pierścień ciasta 15 minut. Obniżyć temperaturę piekarnika do 191° i piec, aż pierścień jest dmuchany, brązowy, i firmy, o 20 protokół. Wyłączyć piekarnik; pozostawić pierścień w piekarniku 5 minut. Za pomocą ząbkowanego noża odciąć wierzch pierścienia ciasta w 1 kawałku. Całkowicie schłodzić zarówno górną, jak i podstawową część. Za pomocą palców delikatnie wyjmij miękkie ciasto z wnętrza podstawy i wyrzuć. (Może być wykonany 6 godzin wcześniej; odstawić w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1
Przynieś 1 1/3 szklanki ciężkiej śmietany i 40 liści mięty, aby zagotować w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia. Przykryć i niech strome 1 godzinę, następnie przechowywać w lodówce, aż ostygnie, o 3 godziny. Przecedzić śmietanę do miarki; dodać wystarczającą ilość schłodzonej śmietany do ubijania, aby odmierzyć 1 1/3 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
3
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić crème fraîche i 2 łyżki cukru w średniej misce, aż gruby. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić śmietanę miętową i pozostałe 4 łyżki cukru w dużej misce do jędrnych szczytów. Fold crème fraîche mieszaniny do mieszaniny mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wymieszaj ekstrakt z mięty pieprzowej, jeśli pożądany jest mocniejszy smak mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Mięty PieprzowejEkstrakt Z Mięty Pieprzowej
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
5
Starannie ułożyć podstawę pierścienia ciasta na półmisku. Łyżka śmietany miętowej do dużej torebki z ciastami wyposażonej w dużą końcówkę gwiazdki. Wpuść duże rozety w wydrążoną podstawę. Rura drugi rząd rozet na szczycie pierwszego rzędu. Delikatnie ułożyć ciasto na kremie miętowym. Przechowywać w lodówce podczas glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
1
Wymieszać czekoladę, śmietanę i syrop kukurydziany w małej misce ustawionej na gotującej się wodzie, aż stopi się i będzie gładka. Za pomocą małej lukier szpatułki, rozprowadzić glazurę na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Posypać orzechami glazury. (Może być wykonany 6 godzin wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
3
Dekoruj dodatkowymi liśćmi mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)

Składniki

2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkilorann profesjonalna kuchnia®lorann profesjonalna kuchnia®3(zima)migdały w plasterkach, tostymigdały w plasterkach, tosty21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.lekki syrop kukurydzianylekki syrop kukurydziany1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkischłodzony crème fraîche lub kwaśna śmietanaschłodzony crème fraîche lub kwaśna śmietana4largesjajajaja40świeże liście miętyświeże liście mięty3156 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(lub więcej) ciężka śmietana do ubijania(lub więcej) ciężka śmietana do ubijania1zostawićDodatkowa świeża miętaDodatkowa świeża mięta01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.ekstrakt z mięty pieprzowej (opcjonalnie)ekstrakt z mięty pieprzowej (opcjonalnie)01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych57Orzechy dowolne (posiekane)czekolada słodko-gorzka (niesłodzona) lub półsłodka, posiekanaczekolada słodko-gorzka (niesłodzona) lub półsłodka, posiekana6(zima)cukier podzielonycukier podzielony1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(1 patyczek) niesolone masło pokrojone na 8 sztuk(1 patyczek) niesolone masło pokrojone na 8 sztuk1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Cytrynowy budyń błyskawicznyCytrynowy budyń błyskawiczny1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn