Miętowe paszteciki mojej babci

Miętowe paszteciki mojej babci
Miętowe paszteciki mojej babci wymagają około 45 minut od początku do końca. Za 16 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 24. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i lakto ovo wegetariański przepis ma 128 kalorii, 0g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka masła, ekstraktu z mięty, syropu kukurydzianego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 7%, to danie można poprawić. Spróbuj Pastelowe Paszteciki Miętowe, Party Mint Patties, oraz Paszteciki Miętowe W Czekoladzie dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Ubij biały syrop kukurydziany, masło lub margarynę, ekstrakt z mięty i 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Mięty PieprzowejEkstrakt Z Mięty Pieprzowej
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
MasłoMasło
SólSól
2
Wymieszaj 1 funt sproszkowanego cukru i zagniatajdo gładkiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
3
Pokoloruj według uznania barwnikiem spożywczym. Pat lub rolki do około 1/4 cala grubości. Do wycinania kształtów używaj małych foremek do ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywnościKolor żywności
Pliki CookiePliki Cookie
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek

Wyposażenie

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Bukiet prezentuje nuty zielonego jabłka, wiciokrzewu i prażonej brioche. Na podniebieniu utrzymuje się delikatna równowaga suchości i kwasowości z odrobiną cytryny Meyer, spadzi i delikatnych nut kwiatowych. Blanc de Blancs Brut jest bardzo przyjazny dla kuchni i koktajli. Spróbuj z pikantnymi przystawkami, popcornem z masłem, kremowymi daniami z makaronu, smażonym kurczakiem, pikantnymi daniami azjatyckimi, owocami morza, deserami na bazie owoców lub półmiękkim serem. Wymieszaj z likierami z czarnego bzu lub owoców lub świeżym sokiem i wysokiej jakości alkoholami, aby uzyskać lekki, orzeźwiający musujący koktajl.Mieszanka: Chardonnay nadaje głębię i złożoność dla ogólnej równowagi, podczas gdy Chenin Blanc nadaje cytrusom i nutom miodu kremową konsystencję. Wyższa kwasowość colombarda zapewnia strukturę, długość i przyjemną mineralność, którą uzupełnia profil owocowy Ugni Blanc. Winogrona pochodzą z wysokiej jakości terroirów we Francji, takich jak Burgundia i Dolina Loary.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn