Miętowe Ciasto Truflowe
Miętowe ciasto truflowe wymaga z grubsza 8 godzin i 30 minut od początku do końca. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 456 kalorii, 4G białka, oraz 35 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. 120 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ekstraktu z mięty pieprzowej, pół na pół, cukierki z mięty pieprzowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 26%. Spróbuj Miętowe Ciasto Truflowe, Miętowe Ciasto Truflowe, oraz Miętowe Batoniki Truflowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. w średniej misce do mikrofalówki, umieść chipsy czekoladowe, pół na pół i masło. Kuchenka mikrofalowa na wysoki 2 minut do 2 minut 30 sekund lub do stopienia, mieszając raz lub dwa razy. Wymieszaj ekstrakt z mięty pieprzowej. Ubić mikserem elektrycznym lub trzepaczką do dobrze wymieszanego. Przechowywać w lodówce 45 do 60 minut lub do zgęstnienia.
Tymczasem zrób skorupę ciasta zgodnie z zaleceniami na pudełku dla jednej skorupy
Pieczona skorupa za pomocą 9-calowego szklanego talerza.
Piec 9 do 11 minut lub aż złoty kolor. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W małej misce do mikrofalówki umieścić kawałki białej czekolady i śmietanę do ubijania. Kuchenka mikrofalowa na wysoki 1 minutę 30 sekund lub do gładkiej, mieszając raz lub dwa razy. Przykryć i przechowywać w lodówce 2 godziny lub do schłodzenia.
Wlać półsłodką mieszaninę czekolady do schłodzonej upieczonej skorupy. Rezerwa 3 cukierki miętowe. Zmiażdżyć Pozostałe cukierki i posypać wierzchem. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do firmy.
W średniej misce, beat mieszaniny białej czekolady z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż lekkie i puszyste. Nie przesadzaj. Ostrożnie łyżkę i rozprowadzić na czekoladzie. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub do firmy. Tuż przed podaniem udekoruj cukierkami mięty pieprzowej lub świeżą miętą. Przechowywać w lodówce.