Miętowa Zupa Pomidorowa
Miętowa zupa pomidorowa to Wegetariańskie zupa. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 297 kalorii, 10g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka bagietki Chlebowej, sól koszerna, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa Grochowa Miętowa, Miętowa zupa Grochowo-ziemniaczana, oraz Miętowa surowa zupa Pean i szpinak.
Instrukcje
Pomidory rdzeniowe i połówki w poprzek. Pracując z 1 pomidorem na raz, wyciśnij połówki pomidorów na sito nad miską; naciśnij delikatnie sito tylną drewnianą łyżką, aby wydobyć pozostały sok, rezerwując połówki pomidorów i sok. Wyrzucić nasiona.
Wciśnij połówki pomidorów przez duże otwory tarki do pudełka do dużej miski; wyrzuć Skórki.
Dodaj zarezerwowany sok pomidorowy do miski. Wymieszać 2 łyżki posiekanej mięty, 1/2 łyżeczki soli i ocet.
Umieścić czosnek w robocie kuchennym; proces aż posiekane.
Dodać 1/2 szklanki liści mięty i 1/8 łyżeczki soli; proces do puree. Przy uruchomionym silniku stopniowo wlewaj olej przez rynnę spożywczą, przetwarzając, aż olej zostanie w pełni włączony, skrobając boki w razie potrzeby.
Pokroić chleb w poprzek na 8 kromek.
Serek rozprowadzić równomiernie na 1 stronie kromki chleba.
Ułożyć chleb, ser bokiem do góry, w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Broil 2 minuty lub do złotego. Chochla około 1 filiżanki zupy do każdej z 4 misek; pesto podzielić równomiernie między miseczki.