Miękkie Tacos z plasterkami Chiles i serem (Rajas Con Queso)

Miękkie Tacos z plasterkami Chiles i serem (Rajas Con Queso)
Przepis miękkie Tacos z plasterkami Chiles i serem (Rajas Con Queso) jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 11g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.39 za porcję. Mieszanka masła, cebula, ser jack, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja dziś wieczorem: pieczarki, Rajas i kukurydziane Tacos z queso Fresco, Chiles Anchos Rellenos de Queso (Ancho Chiles nadziewane serem), oraz Plastry Tuńczyka Miękkie Tacos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery. Umieścić chiles na blasze do pieczenia i broil o 3 w. od ciepła, obracając się w razie potrzeby, aby char i blister ze wszystkich stron, w sumie około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
BrojlerBrojler
2
Ochłoń. Odrzuć łodygi i nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
NasionaNasiona
3
Pokrój chiles na cienkie paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
4
Tymczasem, w 6-do 8-in. patelnia na średnim ogniu, gotować cebulę na maśle, często mieszając, aż zmiękną, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wymieszać w Chile paski i góry warstwą plastrów sera. Przykryć i gotować na małym ogniu, aż ser topi się, o 2 protokół. Scoop gorące Chile mieszaniny w tortille.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Wydrylowanych, Dojrzałych Oliwek, Posiekanych12 Wydrylowanych, Dojrzałych Oliwek, Posiekanych
SerSer
Papryka ChiliPapryka Chili

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Stoltz Organic Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się z głębokim bogatym kolorem i kwiatowym aromatem dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino powitało lata starzenia się lub było pijane na miejscu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn