Miękkie Tacos z plasterkami Chiles i serem (Rajas Con Queso)
Przepis miękkie Tacos z plasterkami Chiles i serem (Rajas Con Queso) jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 11g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.39 za porcję. Mieszanka masła, cebula, ser jack, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja dziś wieczorem: pieczarki, Rajas i kukurydziane Tacos z queso Fresco, Chiles Anchos Rellenos de Queso (Ancho Chiles nadziewane serem), oraz Plastry Tuńczyka Miękkie Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej brojlery. Umieścić chiles na blasze do pieczenia i broil o 3 w. od ciepła, obracając się w razie potrzeby, aby char i blister ze wszystkich stron, w sumie około 8 minut.
Ochłoń. Odrzuć łodygi i nasiona.
Pokrój chiles na cienkie paski.
Tymczasem, w 6-do 8-in. patelnia na średnim ogniu, gotować cebulę na maśle, często mieszając, aż zmiękną, 4 do 5 minut.
Wymieszać w Chile paski i góry warstwą plastrów sera. Przykryć i gotować na małym ogniu, aż ser topi się, o 2 protokół. Scoop gorące Chile mieszaniny w tortille.