Miękkie ciasteczka z cukrem Michelle
Miękkie ciasteczka z cukrem Michelle mogą być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 128 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. 2640 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sól, krem z kamienia nazębnego, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasteczka Z Miękkim Cukrem, Ciasteczka Z Miękkim Cukrem, oraz Ciasteczka Z Miękkim Cukrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Margarynę zmiksować i stopniowo dodawać cukier. Beat until light and fluffy.
Dodaj jajka po jednym na raz, dobrze mieszając po każdym dodaniu.
Stopniowo dodawać mąkę, śmietanę z kamienia nazębnego, sodę oczyszczoną i sól do śmietany, mieszając ręcznie. Przykryć i schłodzić ciasto przez noc.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Blachy do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia.
Rozwałkować ciasto na mąki powierzchni do 1/8 do 1/4 cala grubości i pokroić w swoje ulubione kształty.
Na przygotowane blachy do pieczenia ułożyć ciasteczka.
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 6 do 8 minut lub aż ciastko będzie miało złoty wygląd.