Miękkie Ciasteczka Czekoladowe W Stylu Wsadowym
Need a deser bezmleczny? Miękkie ciasteczka czekoladowe w stylu wsadowym mogą być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 153 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 21929 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, brązowy cukier, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Miękkie Ciasteczka Czekoladowe Wsadowe, Miękkie Ciasteczka Czekoladowe Wsadowe, oraz Miękkie Ciasteczka Czekoladowe Wsadowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. i wyłóż arkusz ciastek z wkładką silpat lub pergaminem.Śmietana masło i cukry w mikserze stand aż lekkie i puszyste, dobry 2 protokół.
Dodaj jajko, a następnie wanilię ubijając, aby połączyć.
Dodaj mąkę, skrobię kukurydzianą, sodę oczyszczoną, sól, a następnie wiórki czekoladowe, mieszając do połączenia. Z cookie scoop, miarka ciasta na przygotowanym arkuszu cookie. Naciśnij ciasto w dół, aby lekko spłaszczyć.
Piec przez 10-12 minut, aż piecze się przez. 10 minut będzie bardziej miękkie ciasteczka, 12 minut będzie rumiane.
Ostudzić przez 10 minut na blasze do pieczenia przed przeniesieniem do regału chłodzącego.