Miód Imbir Balsamiczny Szkliwione Buraki

Miód Imbir Balsamiczny Szkliwione Buraki
Miodowo-imbirowe szkliwione buraki balsamiczne mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 125 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 12 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka octu balsamicznego, liści bazylii, imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 54 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Miodowo-balsamiczne Prażone buraki i marchew, Miodowo-Balsamiczne Prażone Buraki I Marchew, oraz Buraki Balsamiczne-Miodowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Buraki umieścić na patelni odpornej na działanie pieca z bokami, na przykład na patelni do ciasta. Spryskaj około 1/4 szklanki wody i uszczelnij wierzch folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Umieścić w piekarniku i piec do miękkości, o 45 protokół. Test przebijając buraka ostrym nożem-powinien wsunąć się prosto do środka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wyjmij buraki z piekarnika i pozwól gotować kilka minut, na tyle, aby wygodnie je obsługiwać. Buraki obrać ostrym nożem do parkowania lub trochę się zabawić i po prostu zdjąć skórki za pomocą rąk. (Bardzo zmysłowe doświadczenie kuchenne!) Zimne buraki nie będą łatwo się obierać, więc pamiętaj, aby to zrobić, gdy buraki są jeszcze ciepłe. Pokroić buraki na kawałki. W tym momencie masz możliwość chłodzenia buraków, aż będziesz gotowy do ich użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Rozgrzej masło na średnim ogniu na dużej patelni i dodaj imbir. Gotuj imbir przez minutę lub dwie, aż stanie się pachnący.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać buraki i balsamiczny i wymieszać. Gdy buraki są gorące i szkliwione, sprawdź słodycz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1
Dodanie miodu i zwiększenie słodyczy tego dania to dobry sposób na wprowadzenie buraków do hejterów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2
Zdjąć z ognia i podawać na gorąco. Alternatywnie, te buraki są również bardzo dobre podawane w temperaturze pokojowej jako sałatka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
TrudnośćŚredni
Gotowe W54 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn