Miód crunch granola z migdałami i morelami
Miód crunch granola z migdałami i morelami może być tylko bezglutenowe, bezmleczne i lacto ovo Wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Na 1,36 zł za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 526 kalorii. 38 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz czysty miód, morele, nieskażone migdały i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Spróbuj Granola Z Migdałami, Morelami, Żurawiną I Ananasem, Tarta miodowo-karmelowa z morelami i migdałami, oraz Morele Nadziewane Migdałami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik do 180C / 160C wentylator / Gaz
Na dużej patelni podgrzać miód i olej do bulgotania, a następnie dodać owies, migdały i cynamon. Dobrze mieszaj, aż owies będzie dobrze pokryty, a następnie przełóż na 1-2 duże blachy do pieczenia, rozprowadzając mieszaninę.
Piec przez 20-25 minut, mieszając do połowy, do złotego koloru.
Wyjąć z piekarnika i jeszcze gorący wymieszać z morelami.
Rozłóż ponownie i naciśnij szpatułką, aby ostygnąć, co pomoże mu zlepić się razem. Gdy ostygnie, podawać z jogurtem lub mlekiem i owocami, jeśli chcesz. Będzie przechowywać w hermetycznym pojemniku przez 3 tygodnie. Zobacz "dobrze pasuje" do przepisów z wykorzystaniem granoli.