Mitchell ' s Loaded Baked Potato Skins
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Mitchell załadowane pieczone Skórki ziemniaczane spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 57 centów za porcję. Mieszanka ostrego sera cheddar, butelkowana salsa, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Załadowane Pieczone Skórki Ziemniaczane, Zapiekana zupa ziemniaczana z chrupiącymi, smażonymi skórkami ziemniaków, oraz Czas Gry Załadowany Pieczone Skórki Ziemniaków {Go Buckeyes!!!} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pieczemy ziemniaki w temperaturze 425 przez 1 godzinę lub do końca; lekko ostudzimy.
Każdy ziemniak pokroić w połowie długości, miąższ miąższu, pozostawiając 1/4-cala grubości skorupy. Rezerwa pulpy ziemniaczanej do innego użytku.
Umieścić skorupy ziemniaków na blasze do pieczenia; spryskać wewnątrz skorupy sprayem do gotowania.
Piec w 425 przez 8 minut lub do chrupkości. Podziel pepperoni i ser równomiernie między skorupki ziemniaków.
Piec w temperaturze 425 przez 5 minut lub do rozpuszczenia sera. Na wierzchu każdej skorupki wymieszaj 1 łyżkę kwaśnej śmietany, 1 łyżkę cebuli, 2 łyżeczki oliwek i 1 1/2 łyżeczki salsy.