Mistrz na sernik bogaty i kremowy
Mistrz na bogaty i kremowy sernik może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 443 kalorie. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, serek, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 35 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Pieczona Bestia z chrupiącą cebulą i kremowym sosem chrzanowym, Bogate Batoniki Sernikowe, oraz Bogaty Sernik Karmelowy.
Instrukcje
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i podgrzej piekarnik do 325 stopni.
Szczotka wnętrze 9-calowej patelni sprężynowej z masłem.
Dodaj okruchy wyboru i przechyl patelnię we wszystkich kierunkach, aby równomiernie pokryć, lub boki Pan linii z ladyfingers. Oderwij dwa długie paski folii o dużej wytrzymałości, nakładaj się na wzór Krzyża i ustaw patelnię w środku. Podnieś boki, zaciskając wokół zewnętrznej górnej części patelni i tworząc szczelne uszczelnienie. Ustaw na patelni wystarczająco dużej, aby ją utrzymać.
Ubić serek z mikserem elektrycznym, aż będzie gładki. Stopniowo dodawać cukier i bić na średniej prędkości, aż w pełni włączone. Zeskrobać boki miski i ponownie ubić, aż będzie gładka.
Dodać jajka, po jednym na raz, zeskrobując miskę po każdym dodatku, aby zapewnić kremowe ciasto. Powoli ubić wanilią, następnie śmietaną i kwaśną śmietaną. (W międzyczasie przynieś czajnik z wodą do wrzenia, a następnie wyłącz ciepło.)
Wlać ciasto do przygotowanej patelni. Ustaw patelnię do pieczenia na stojaku piekarnika i wlej wystarczająco dużo wrzącej wody, aby dostać się do połowy strony patelni springform.
Piec, aż Obwód ciasta jest ustawiony, ale centrum nadal jiggles, o 40 minut (niektóre odmiany smaku potrwa dłużej). Wyłącz ogrzewanie i pozostaw uchylone drzwi piekarnika; pozwól sernikowi usiąść w piekarniku, aby resztki ciepła nadal gotowały, około 30 minut.
Zdjąć patelnię z wody; ustawić na stojaku z drutu.
Ostudzić do temperatury pokojowej. Przykryć i przechowywać w lodówce do dobrze schłodzone, około 3 godzin (można przechowywać w lodówce do 4 dni). Uruchom ostry nóż wokół krawędzi patelni, poluzować bocznicę sprężyny i służyć.