Mississippi Mud S ' Mores-Ciasto Krówkowe

Mississippi Mud S ' Mores-Ciasto Krówkowe
Przepis Mississippi Mud S ' mores-ciasto Krówkowe może zaspokoić Twoje Południowe pragnienie w około 2 godziny. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja zawiera 727 kalorii, 8G białka, oraz 40 g tłuszczu. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sól, okruchy krakersów graham, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to No Bake S ' mores Pie, Krówka S ' mores, oraz S ' mores Fudge Pie.

Instrukcje

1
Wymieszać razem pierwsze 2 składniki i 1/4 szklanki cukru; naciśnij na dole i 2 cale w górę boki błyszczące 9-calowy springform patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
2
Posypać 3/4 szklanki orzechów pekan na skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
3
Kuchenka mikrofalowa posiekanej czekolady i 1 szklanka masła w dużej kuchence mikrofalowej bezpiecznego szklanej misce W Wysokiej 1 minutę lub do stopienia i gładkie, mieszając w odstępach 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Mąkę ubić, kolejne 4 składniki, a pozostałe 2 szklanki cukru wymieszać, ubijając do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Wlać ciasto do przygotowanej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Piec w 350 przez 1 godzinę do 1 godziny i 15 minut lub do drewnianego pick wstawiony w centrum wychodzi z kilku wilgotnych okruchów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na patelni na stojaku z drutu 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Rozgrzej brojlery z regałem piekarnika na najniższym poziomie od ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Na patelni z galaretką ułożyć ciasto (na patelni). Wrzucić razem obu marshmallows; kopiec na ciasto, pozostawiając 1/2-cala granicy wokół krawędzi. Broil 30 sekund do 1 minuty lub aż pianki są złotobrązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Wyjąć z piekarnika i natychmiast usunąć boki patelni. Schłodzić na stojaku z drutu 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
11
W międzyczasie przygotuj Lukier czekoladowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
12
Skropić pianką; posypać pozostałymi 3/4 szklanki orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn