Miso Imbir Łosoś

Miso Imbir Łosoś
Miso Ginger Salmon może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 631 kalorii, 72g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 8,82 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 17 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz wino, imbir, olej sezamowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć nektar z agawy, można śledzić to danie główne z Chocolate Brownie Batter Blizzard jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 29 minut. Z łyżeczką wynik 96% to danie jest super. Podobne przepisy to Miso-Imbir Glazurowany Łosoś, Łosoś Marynowany Miso-Imbir, oraz Imbir Pieczony łosoś w rosole Miso z Jalapeno-Scallion Relish i kluskami z cukinii.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Santan EMA Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 29 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia75
Magazyn