Miso-glazed Catfish & Bok Choy

Miso-glazed Catfish & Bok Choy
Miso-glazed Catfish & Bok Choy to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. Na $4.2 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 35 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka baby bok choy, miso, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Dziś Kolacja: Miso-glazurowany Sum i Baby Bok Choy, Miso-szkliwiony Bok Choy, oraz Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce ubij razem 1 łyżkę oleju, miso, cukru i 1 łyżkę ciepłej wody, aby uzyskać glazurę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
MisoMiso
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Posmaruj sum na całej powierzchni szkliwem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SumSum
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
3
Rozgrzać łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu. Ułóż dwa filety na patelni i gotować, szczotkowanie z większą glazury i soki patelni i rzut raz, aż gotowane przez, o 5 protokół; przenieść na talerz i ogrzać. Wytrzyj patelnię czystą, a następnie powtórz proces z 1/2 łyżką więcej oleju i pozostałych filetów. Zmniejsz ciepło do średniego; dodaj bok choy do patelni i szczotkuj całym pozostałym szkliwem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj 1/4 szklanki wody na patelni, przykryć i gotować, rzucając od czasu do czasu, aż tylko zwiędły i jasnozielony, 3 do 4 protokół. Ułóż bok choy obok sumów i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
SumSum
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia76
Magazyn