Miso-glazed Catfish & Bok Choy

Miso-glazed Catfish & Bok Choy
Miso-glazed Catfish & Bok Choy to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. Na $4.2 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 35 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka baby bok choy, miso, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Dziś Kolacja: Miso-glazurowany Sum i Baby Bok Choy, Miso-szkliwiony Bok Choy, oraz Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce ubij razem 1 łyżkę oleju, miso, cukru i 1 łyżkę ciepłej wody, aby uzyskać glazurę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
MisoMiso
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Posmaruj sum na całej powierzchni szkliwem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SumSum
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
3
Rozgrzać łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu. Ułóż dwa filety na patelni i gotować, szczotkowanie z większą glazury i soki patelni i rzut raz, aż gotowane przez, o 5 protokół; przenieść na talerz i ogrzać. Wytrzyj patelnię czystą, a następnie powtórz proces z 1/2 łyżką więcej oleju i pozostałych filetów. Zmniejsz ciepło do średniego; dodaj bok choy do patelni i szczotkuj całym pozostałym szkliwem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodaj 1/4 szklanki wody na patelni, przykryć i gotować, rzucając od czasu do czasu, aż tylko zwiędły i jasnozielony, 3 do 4 protokół. Ułóż bok choy obok sumów i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
SumSum
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia76
Magazyn